Post by sembsanonurnligh on Mar 15, 2022 9:22:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Payback 2 - The Battle Sandbox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Payback 2 - The Battle Sandbox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód végtelen kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Payback 2 - The Battle Sandbox 2022 version ▞▞▞
A valaha volt legrosszabb játékot tapasztalom, ezt a játékot többet kellene frissíteni. Főleg több grafika kellene. Remélem hamarosan frissül. Köszönöm. Ezúttal csak egy csillag. Próbálja újra legközelebb.
Ez egy jó játék. Ez jó, de a probléma az, hogy nem tudok vízben lenni, mint úszni. Tehát kérlek, fizess vissza 3-at, de sokkal menőbbet, mint 2-t
Hát..... nem tom
Nem tudunk kapcsolódni egymással többjátékos módban, kérlek segítsetek… először nem ez volt a probléma, de most elkezdődött, segítsetek
Ez a játék szórakoztató, de a víz és a hidak valódi térképezési rendszer nélkül nagyon frusztrálóak lehetnek, ha megpróbálok eligazodni egymillió autó körül, és megtalálni a megfelelő hidat, hogy elkapjam a szajrét, és egész idő alatt, amíg ezt próbálom megölni. a csapattársaim által
Imádom ezt a játékot, és 2 csillagot adtam rá, mert egy oneplus 6-on játszom, és nem tudok kihagyni egyetlen hirdetést sem, utálom ezt, mert minden alkalommal, amikor újra kell indítanom a játékot a következő szintre való játékhoz, az nagyon bosszantó, és javítsd ki ezt
Az egész egy nagy fos senki ne töltse le!!!Ez egy kibaszottnahy átverés!
Imádom ezt a játékot, nagyon jól megtervezett, szeretem a vezetési és lövöldözési mechanikát. Én is nagyon élveztem a történetet. Én is szeretem az összes testreszabási típust. Íme néhány dolog, amit szeretnék látni a játékban. Egy rohampuska és egy mesterlövész. Én is szívesen látnék még többet a történetből. Remélem, eljut áttekintésemhez és megfontolja javaslataimat. P.S. Ez valószínűleg az egyik legjobb mobiljáték.
Ez egy szép játék, és a vizuális megjelenítés tökéletes, de probléma van a többjátékos játékkal, és nagyon nehéz kiszabadulni a börtönből, mert nem tudok. Valaki kell a segítségemre
Ha meghal az ember akkor miért kell kötelezően megnézni egy videót?? Rögtön vegyétek kii!!!!!!!
Ez egy nagyon jó játék, de mint minden küldetés után !!? Nononono akkor az embereknek szükségük van, hogy csökkentse a hirdetések mennyiségét, vagy pedig a hirdetések mennyiségét a játék lesz az oka ennek a játékok kudarc
Egyedi, ötletes, szórakoztató!
Jó játék
Az új frissítéssel kimosták az összes régi lejátszót. Mindenki egyik napról a másikra távozott ezzel a szörnyű frissítéssel. A játék népszerűségének egyik oka az volt, hogy nem volt időkorlát a szajré átadására. és az, hogy be lehetett jutni a falakba és az épületekbe, az volt a mókás elem. A szörnyű frissítés és a szórakozás elment a csatornába. Nem csoda, hogy a többszereplős szerverek szinte üresek. Két évig nagyon élveztem ezt a játékot, de az új frissítés annyira szörnyű, hogy a régi játékosok 90 százaléka elhagyta ezt a játékot. Dwlg PUBG
Hülye játék, túl sok hirdetés, még akkor is, amikor megvettem a reklámellenes dolgot. Frikin visszatérítést kérek.
3x lehet szorakozni velle de nem a legjobb de idö töltsnek megfelel
ez lenne egy fantasztikus játék, ha nem a kényszer ad szünet után minden szinten. Teszi a cél a játék, elég nyilvánvaló, hogy a fejlesztők pénzt.
Nem rossz
Ez a játék egy kuka magyarul foss
Videoja az tesztik
Nagyon jó ,de örülnék annak ha jönne több autó
ez egy jó játék.. de érdemes megnézni, hogy mit ajánlanak a felhasználók, hogy érdekesebbé váljon... szerintem a játékosnak úsznia kell és birtokolnia kell egy területet, ahol az autóit és a fegyvereit tarthatja.
Wow !a játék gördülékeny de még mindig panasz .A játékos nem tud ugrani vagy meghajolni.miért??.Amikor is autóba száll a játékos bemegy az ajtón. Tudna legalább egy repülőteret beírni, és lehetővé tenni, hogy a térképen megjelölt vonal segítségével meg tudjuk határozni a helyeket.
Hányás
Jó a játék csak nem sokat játszhatok rajta mert akármelyik módban kidob a hirdetések miatt
Még a d kategóriába se sorolnàm
5 csillagot kell adnom, de frissíteni kell, mint több térkép és több jármű ebben a játékban, mindig ugyanazokat a járműveket látod négy vagy öt színben. MEGJEGYZÉS: Ha frissíted ezt a játékot, több csillagot kapsz.
Nem jó és borzalmas játék, csak például a versenyen sok bot, akik mindig gránátot dobnak, és még én is távolságot tartok a bombánál, és még mindig eltalálom, ez olyan igazságtalan, szóval rendben van, ha csak 7 bot és én versenyzünk, mert túl sokan közülük és én nem nyerhetek, mert mindig gránátot és rakétavetőt dobálok, majd meghalok csak a sok bot miatt
Sok a reklám és ennyi
Szép játék.. Imádok vele játszani. Engem csak a reklámok zavarnak, amiket minden meccs után nézni kell, ezért 4 csillagot adok, de a funkciók hiánya miatt 3 csillagot adok. Néhány funkció, amit szeretnék az alábbiakban felsorolni: Használjon ugrás- és görnyedésgombokat, adjon hozzá mesterlövész puskát a fegyverekhez, adjon hozzá motorkerékpárt és/vagy kerékpárt a járművekhez, és ha lehetséges, próbáljon meg több jelenetet hozzáadni a küldetésekhez vagy akár járműbe való belépéskor. Ha a fenti funkciókat hozzáadjuk, bízz bennem, ez a játék kiváló lesz.
Nagyon szar mèg az egy csillagot se èrdemli meg
Nagyon jó játék, akárcsak a GTA v online, de néha a játék lemarad játék közben, és sokszor újra kell indítanom a játékot, amikor ez megtörténik, majd mérges leszek és törlöm a játékot, kérlek javítsd ki a késés problémáját
Merge Dream House - Build & design your magic home Bulmaca rspx
Bágol
Korábban játszottam ezzel a játékkal és fantasztikus. De amikor telepítettem a telefonomra, a zene, az Opera és a panio hangja folyamatosan szólt, amikor eltávolítottam az alkalmazást, és még mindig szól. 🙄😤😤😤
Lehessen benne sima páján menni
Ez a játék nagyszerű! Adjon hozzá egy olyan funkciót, amelyben két vagy több játékos ülhet egy járműben többjátékos módban. Egy másik dolog, hogy amíg egy szobában vannak, a játékosoknak meg kell tudniuk választani, hogy melyik csapathoz szeretnének menni többjátékos módban. A karakterkészítés során pedig a karakter folyamatosan pörög, ami nagyon bosszantó. Egyébként jó a játék. Köszönöm!
Nem sokkal nagyszerűbb, mint bármelyik játék, de szórakoztató. Számos probléma van ebben a játékban egy részből, amely késéssel indul, és nincs sok vezérlése. Remélem megoldja ezeket a problémákat.
Szar az irányítása!
Az Apex tervezői nagyszerű munkát végeztek itt, a börtön menekülési szintje nem volt túl nehéz, ahogy az emberek panaszkodtak, a titok csak az, hogy meg kell találni a kulcsot, majd ki kell menekülni a rendőrök által őrzött ajtón, találni egy másik kulcsot a rendőrséghez, fegyvereket venni, végig a hajón és a menekülésben. Nagyon élveztem, nagy kihívást jelent, de azt javaslom, hogy a 3. megtérüléshez legyen úszás, kerékpározás és lakhatás, emellett érméket kell fizetni a küldetésekért, van egy nagyon szép történet a megtérülésért 3 chimdiikeuriel@gmail
Ez a játék jó, de az egyetlen kiábrándító dolog az, hogy néhány mód nagyon frusztráló játszani, mint például a tankverseny és a kieséses verseny. Ezek a fejlesztők szuper koldusok, akik folyton azt emlegetik, hogy valódi pénzből vásárolnak játékon belüli termékeket. Nem haboznék megvenni, de nem tetszik, ahogy kérik, és vannak kisebb hibák, amelyeket még nem javítottak ki. Javítsa ki ezeket a problémákat, én is vásárolok, és 5 csillagot is értékelek.
Jó, csak sajna vírusos
nem lehet átalakítani a karaktert, mert mindig visszadobja az alapot… minden a játék jó… régebben jobb volt
Kettőt adtam, mert jól néz ki, de szar. A játék fotója rossz, te csak egy rohadt tank vagy, amely teljesen halhatatlan, és nincs kihívás. Ha szeretsz legyőzhetetlen lenni, akkor jobban szeretem ezt a játékot
Uram, kérem, adjon hozzá több dolgot a játékhoz, térképeket stb. adjon hozzá több vichle-t, több karaktert, több térképet. Az a gondolatom, mint a mini gta5 add bikes more mission.add solo és duo mód is kérlek adj hozzá még dolgokat.És a véleményem erről a játékról 5 csillagos, mert ez a játék nagyon fantasztikus, köszönöm és adj hozzá még dolgokat......... ..
A játék csodálatos. A térképek gyönyörűek, és a tennivalók sokfélesége egyszerűen nagyszerű. Az egyetlen gondom a kezelőszervekkel van. Asus ROG Phone II-vel játszom. A kezelőszervek túl kicsik, és túl közel vannak a szélekhez – rendkívül megnehezíti a játékot, mivel a hüvelykujjaim folyamatosan kiszaladnak a képernyőről, vagy szinte az egész trackpadot lefedik. Egy egyszerű funkció a vezérlők méretének és elrendezésének testreszabásához rendkívül jobbá tenné ezt a játékot, és egyszerűbbé tenné az irányítást.
Nagyon élveztem a játékot. Mindazonáltal ennek a játéknak a játékosaként nagyon szeretném ajánlani a kommunikációs funkciók hozzáadását a Multiplayer módban, mert nagyon nehéz lesz játszani a barátokkal, és arra számítok, hogy a grafika további frissítésekkel javulhat. Mivel örülök, hogy játszhatok ezzel a játékkal, kérem, adja hozzá a szükségleteket, akkor 5 csillagot tudok értékelni, és az emberek engedjék meg. A letöltés linkjét megosztottam a haverjaimmal is. Javítások reményében.
Szerintem jo és vicces is amugy😂
Ez a játék nagyon érdekes ilike and love, nagyon erős kihívásokkal rendelkezik, mint a forrasztási küldetés 🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁
Bejutott a játékba, játszott egy verekedést (1 perc), és a végén kapott egy felugró ablakot, amellyel fizethet vagy megnézhet egy összeadást; játék törölve a leggyorsabb interakcióm játékkal valaha
A játékmenet jó, de ez a játék tele van hozzáadással. Minden lehetőség után van hirdetés. Kérem, tegyen valamit ez ügyben