Post by singsounlighsetzto on Feb 18, 2022 8:26:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napake vse ▞▞▞
▞▞▞ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon 2022 version ▞▞▞
Zanimive igre kreativne so odlične
Zelo zabavna igra, vendar škoda, da bi imel v lasti vse junake, vendar najboljša in sproščujoča igra
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulyasiya mky
To je dobra igra
Balar mato Coarorar Batcha mang tor maar Deabhe
Všeč mi je, da je tajkun, vendar ni lahko, zato bo trajalo dolgo
Lepo na svetu Fantastičen in odličen dizajn za naslednje intervale distribucijskih razredov in izraz konstitucija je bil dolgo časa dodan v revijo allahabad in bile so zelo zanimive igre
ne vem, kaj naj naredim s tem, a vsaj plačljivega zidu še ni
To je res neverjetno, to je bilo 10 od 10, vendar imam samo 5 zvezdic, vendar je to super zasvoji in prijetno.
Je dobro, vendar je težko zaslužiti denar.
To je zelo lepa igra
super sem vesela
Še ena igra v prostem teku, nič posebnega.
Sky Raptor: Space Shooter Аркади agoz
Ta igra je IDENTIČNA Idle Miner Tycoon, le da uporabljajo pse namesto ljudi.
Tako dolgočasno, ne prenašajte te igre ...
Samo briljantna igra. Želim si, da v naslednji posodobitvi dodate samodejno shranjevanje ob brisanju, če to storite, bom dal 5 zvezdic ali pa nikoli ne bom prenesel vaše igre. 😊☺😈 Zelo Fail App Ne bom nikoli več prenesel 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😞😷😷😷😷😷😷😷😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏. 😏😏😏😏😌😌😌😌😌😌😋😌😌😌
Te igre so zelo enostavne in zabavne
Popo'nun Madeni - Idle Game Simülasyon yhx
To je najboljša igra 💯💯💯
To je popolnoma enaka postavitev kot drugi nedejavni rudarski tajkun, le drugačna grafika ...
Ej
Najboljša igrica na svetuuu
Zabavno je, vendar je kot druga igra, ki sem jo igral
To je kul igra
Všeč mi je, vendar se nikakor ne morem umakniti
To je zabavna in prijetna igra, ki bi jo želeli!
Všeč je tehnično in načrtovalsko usmerjeno. Ne gre za denar. ................................................................ ................................................................ ................................Načrtovalna struktura ustvarja razvoj......... ................................................................ ................................................................ .......... Mnogim v oglaševanju iger. ,................................................................ ................................................................ .....
Igra je super
Zaenkrat lepo.
To je past, ki sem jo kupil draguljev, še nisem prejel
Enako kot ostali v resnici, vendar če si premislim, ko bom naprej, se bom vrnil
V redu je malo počasi
Zabavno je, vendar ni veliko za početi 😐😐😐
Plačajte za zmago. Bilo bi super, če se ne bi splačalo zmagati. Uniči igro, razen če ste dovolj zaostali, da bi porabili ogromno denarja v teh majhnih, preprostih igrah. Ne zažigajte denarja svojih staršev, otroci!
Zelo dobro, vendar bi rad, da ko kupite nov predor, če ne stane več nadgradnja delavcev v najnovejšem predoru
Ta igra je tako zabavna! Je enostavna, ne dodaja neželene pošte in je vredna porabe časa.
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulācijas spēles rar
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulare uqae
Zelo lepo. Všeč mi je glasba, sproščujoča igra in grafika. Zelo lepa igra za vse starosti.
Je lepo