Post by singsounlighsetzto on Feb 18, 2022 8:44:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ multe hack de rezistență ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fever: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Găsesc că la nivelul 5 al brutăriei este mult prea multă presiune cu 23 de clienți
Mise pare foarte greu și îmi place
Acest joc este distractiv 😛 dar este foarte rapid, cei care costă costuri vin cu puțin timp încă foarte frumos 👍👍 lol 😂
Îmi place foarte mult jocul în sine. Dar când descărcați jocuri de pe Google Play, tot ceea ce obțineți sunt reclame enervante la fiecare două secunde. Este enervant să vezi toate reclamele.
jocul este uimitor, ar trebui să existe tot mai multe recompense pe care le putem avea buget pentru a cumpăra alte restaurante
Foarte tere
Îmi place acest joc, DAR când l-am reinstalat pe acest dispozitiv, mi-am pierdut tot progresul, restaurantele, aurul și pietrele prețioase. Am trimis email de 3 ori si nu s-a rezolvat nimic. De asemenea, joc de aproape o lună și mă gândeam că după 7 zile voi începe să primesc 2 pietre prețioase pe zi, asta nu s-a întâmplat. Și dacă bateam un restaurant credeam că deschid altul dacă aveam suficiente puncte de experiență.
Mai bine înainte de cea mai recentă actualizare, luarea recompensei pentru fiecare restaurant a fost o lovitură mare. Acum durează mult prea mult pentru a acumula monede, așa că sincer mă conectez doar pentru a colecta recompensa zilnică și apoi închid aplicația. Nu am mai jucat de la actualizare. Editare pentru a spune că de obicei cheltuiesc aproximativ 20 USD/m, dacă nu mai mult, pe acest joc, dar probabil că nu voi mai juca și cu siguranță nu voi mai cheltui bani pe el. Cred că această actualizare a distrus jocul.
CE ESTE CU TOATE GLITCHELE?? întâi am avut o problemă. Nu îmi permitea cadoul după 120/120 de stele într-un restaurant și m-am plâns. Apoi văd că mi-au fost luate stelele și spune că restaurantul nu este complet? Am reinstalat si am inceput din nou si acum este PLIN DE GLITCHES MA DATA DIN JOCURI Ce se intampla??
Pentru că îmi îngheață ecranul și devine negru și mă lovește ca să nu prefer jocul
Este un joc foarte vesel cu care se joacă copiii, astfel încât să învețe să gătească singuri
E frumos jocu e dar e nasol sa tragi cu degetul produselor la client. Faceți să ajungă comanda la client doar prin Tap sau atingere
Cooking Fever: Restaurant Game アーケード qdta
Imi place foarte mult
Este foarte frumos si eficient
(dovleac) (fantomă) Wolf online Chirugien fou simulator 3D Chirugien fou simulator 3D
Bun
Jocul ăsta se încarcă prea greu. Faceți ceva sau să vă pierdeți. Îi dau doar o stea.☆
Iubește acest joc, dar trebuie să cheltuim atât de multe pietre prețioase pe care abia le avem. Trebuie să faceți ceva în privința asta. Chiar și cu 1 bijuterie nu putem face nimic și este chiar enervant la un moment dat. De ce nu putem avea pietre prețioase drept realizări?
Cândva era grozav acum, cu greu merită jucat din cauza zgârceniei monedelor și pietrelor prețioase
Place. Viteza jocului nu este de glumă lol este atât de distractiv să faci mâncarea, dar trebuie să rămâi pe deasupra, mai ales cupcakes-ul famn lol lol
Am petrecut toată luna strângând recompense zilnice și când în sfârșit a venit ziua (30 ianuarie) pentru a obține Mistery Box - O, surpriză, luna s-a schimbat automat în februarie Ziua 1, chiar dacă este încă ianuarie, ce înșelătorie!! Cu siguranță obținerea de pietre prețioase este imposibil în acest joc.
Este super fain eu îi dau 5 stele
Nu mă pot abține să laud decorarea lor bună, dar în același timp rămân blocat fără pietre prețioase nu de săptămâni, ci de ani de zile... 😢
Este un joc bun, dar nu poți vedea ce se află pe burgeri pe care ei sunt prea mici pentru a vedea
Imi place foarte mult acest joc!!! ♡♡♡♡♡ Este atât de distractiv încât îmi place să mă penis
Jocul este bun, dar indiferent de câte ori joci în cazinou nu primești pietrele cu 2 sau 3, primești doar pe cea care are 1 și pe care trebuie să te învârți de atâtea ori și să folosești 50 000 de monede. pentru a ajunge aproape de a obține pietre prețioase. Este foarte greu să câștigi pietre prețioase în acest joc, așa că îngreunează jocul, deoarece toate upgrade-urile necesită o mulțime de pietre prețioase
Este un joc frumos, dar prea multe reclame. De asemenea, diamantele 💎 sunt greu de obținut. De ce aveți nevoie de numerar real pentru a cumpăra diamant 💎. Este nepotrivit. Câștigăm bani reali în schimb??
Sincer imi place acest joc. Mă ajută să trec timpul. Cu toate acestea, recent jocul s-a deschis lent. Nu m-a deranjat în totalitate acest lucru, dar acum aplicația continuă să se blocheze. Tocmai am făcut și o achiziție în joc și, deși era doar 1,99, nu l-aș fi plătit dacă totul urma să înceapă să se prăbușească imediat după.
Ma duce sa invat ♥♡♠♡♥♡♡♥♥♥♥♡
Îmi plăcea acest joc înainte. Dar acum mă enervează foarte mult pentru că îmi tot spune că nu mă pot conecta din cauza unei conexiuni la internet proaste sau lipsite și încearcă din nou. Cod suport (10). Va rog ajutor
Este un joc distractiv, dar îmi dă anxietate pentru că sunt atât de multe de făcut și nu le pot controla, cred că nu ar trebui să ai nivelul Happy.
Fuu
Este un joc frumos, care trece de la prea ușor la foarte greu, la prețuri excesive pentru a începe un joc general frumos, totuși😀
E super
Joc excelent dar de 4 stele 🌟 pentru că lucrurile sunt uneori prea scumpe....,.
Jocul este foarte frumos. Dar jocul are o problema mare, si aceea este lacomia producatorilor care cer prea multi bani. Ca sa imi deblochez toare treburile pe acolo imi trebuie 150€. Doar primul stagiu se poate juca degent fara gem-uri din pacate.
Este bun cel mai bun joc pentru trecerea timpului și aș dori să spun mai multe că vă rog să oferiți niște pietre prețioase gratuite, altele sunt ok. Thankx Proprietar.
Joc uimitor!!!
Mi-a plăcut absolut, este uimitor. Acum, acest joc nu este la modă acum, dar de câte ori joc acest joc îmi vine să obțin toate 3 stele. Mie și fratele meu îl iubim, sper să vă placă și vouă. Dar când îți actualizezi magazinul și toate lucrurile au un nivel maxim în locul de actualizare și ceea ce spun este că ar trebui să nu dai actualizării un nivel maxim pentru că cartofii prăjiți durează mult și doar 2 spațiu pentru ei, așa că am vreau să actualizați și asta. Pai asta e.....
Este greu să deschid această aplicație uneori și mi-e dor de decorațiunile de sărbători.
Îmi place jocul și este un joc foarte bun de jucat dacă te plictisești sau aștepți pe cineva sau ceva. Dar cred că clienții vin foarte repede și timpul lor de așteptare este mult mai rapid. Mulțumesc
Joc cu adevărat distractiv, dar nu-mi place cum costă totul pentru a face upgrade după un anumit punct.
Excelent, dar NU MAI TOTUL ÎN GEMS
L-aș fi evaluat cu 5 stele, dar oricât de distractiv este jocul, acum este dificil de jucat. Pentru că de îndată ce cumperi un restaurant nou, nu poți juca jocul fără să te conectezi la internet. Din nou, majoritatea ingredientelor sunt scumpe pentru că aveți nevoie de 💎 pietre prețioase pentru a le cumpăra și nu puteți obține pietre prețioase cu ușurință, deoarece necesită XP-uri. Cu toate acestea, cred că face jocul frustrant și nu distractiv. @nordcurrent, ceea ce spui este că „febra gătitului este doar pentru cei care își permit”. În regulă atunci
Cooking Fever Arkade mkrv
Nu inteleg de ce nu ma lasa pe alt dispozitiv android sa continui de unde am ramas cu jocul pe telefon.. Ma poate ajuta cineva?? Multumesc
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade anl
Cel mai tare joc
Cooking Fever: Restaurant Game Arkaadmängud sko