Post by singsounlighsetzto on Feb 18, 2022 8:47:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Svetovna nogometna liga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Svetovna nogometna liga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število ključev ▞▞▞
▞▞▞ Svetovna nogometna liga 2022 version ▞▞▞
Resnično uživam v tej igri in prav tako mi je všeč grafika te igre. Toda v tej igri je veliko stvari zaklenjenih in jih ni mogoče odkleniti.. zato sem tako razočaran nad to igro.. Tudi ekipa, ki so zaklenjeni, ne morejo se odkleniti ...Zato želim nekaj pomoči in tudi nekaj novih funkcij.....
Ni tako slabo . Izboljšati bi morali kakovost grafike ...
Ta igra je zelo lepa in všeč mi je, vendar ekipe, ki jih ne morete odkleniti, prosimo, da jo popravite
Islandska 1 nogometna liga Matematika zbirka za 9. ... nogomet SP v nogometu Najbolj brano - FIFA Svetovno Prvenstvo Nov mejnik
Ok, igra je dobra, vendar ima nekaj napake, kot da bi me v igri ogoljufali, kadarkoli poskušam vzeti žogo. Samo zaustavim osebo, ki mu podam žogo, da se samo ustavim ali se premakne naprej in toliko drugih stvari
Svetová futbalová liga Športové hry begz
Carsko ☺☺😅
Like gre igri Fajn igra! Všeč mi je!
Na jesranje
uporabljal sem ga, vendar je veliko diskriminacije, ko se lotim drugih igralcev, res sem kaznovan, ko pa se mene lotijo, niso resno kaznovani ampak tudi pogled na igro (kamera) ni dober, ampak tudi glede nakupa igralci in ekipe mi pove, da IAB ni inicializiran
Živjo, Svetovna nogometna liga, te igre so mi zelo všeč, vendar grafika ni jasna, prosim, poskusite čim prej razjasniti grafiko. Hvala vam
Svetovna nogometna zveza (Fifa) kljub nasprotovanju večine deležnikov v ... Navsezadnje je v majici Francije osvojil tudi ligo narodov,
je zelo fajna.zelim si da jo vsi probate
Neumna igra, pri normalni, trdi in zelo težki ne moreš niti zadeti, toliko je goljufanja, in ko shraniš ponovitev, se niti ne shrani😠, prihranil sem veliko ponovitev, ko sem šel nazaj gledat sem ugotovil, da je bil samo eden shranjen, ko sem ga igral sem bil zelo jezen, vrgel sem telefon stran in se je počil, tako da imam pokvarjen zaslon zaradi te neumne aplikacije. Fantje ga nikoli ne prenesejo, to je najslabše😡😠
dobra izbira naloži si
Ta nogomet mi je zelo všeč, ker je nogometna igra zelo zabavna
iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 ... Ja, sezona za nogomet se je zame končala... No skorajda. ... Drugače pa se bliža svetovno prvenstvo.
Igra je zelo nepoštena, zakaj ne morem kupiti drugih lig!! ta igra je slaba, toda še en slab del je trdi način je nemogoč zelo težko, ne moreš niti doseči!!!to igro igram že 2 leti in nikoli nisem težko zmagal ali zelo težko in enostavno in zelo enostavno je pot do enostavno ko pritisnem na napad v trdem ali zelo težkem načinu, nasprotnik dobi prosti strel, vendar ne dobim ničesar, ko me prekršijo, nam je lepa igra, razen stvari, ki sem jih rekel, dajem 1 zvezdico 5 zvezdic, ko vidim izboljšanje
Men je ful ušeč sam grafika je doat za časom
Svetovna nogometna liga. Mobilnim igralcem nizkih specifikacij bo ta igra morda všeč. Igra ima zelo preprosto grafiko in svetlobno mehaniko.
Najjačaigra na svetu
Igro je zelo težko igrati in ni gumba, da bi vaši igralci tekli hitreje, vaš nasprotnik bo vedno umiril žogo od vas, zaradi česar je igra težko igrati, ne izgubljajte časa za prenos
Ta igra nima smisla fifa je 100 krat boljša
Dobra igra, vendar se igralci dolgo vrtijo in v težkih in zelo težkih načinih ima nasprotnik veliko prednost. In tudi vprašanje ofsajda, kako je igralec v ofsajdu med udarcem iz kota??
Igra je dobra za igranje in tudi nadzorni sistem je dober, vendar ne morem kupiti igralca v nogometni ligi
Treba je dodelati grafiko, izboljšati nastavitve kamere in kontrole niso dobre
Sestavi, igraj in zmagaj! - Ekipa - Svet24
Lepa igra, vendar naj igralci izgledajo resnični, vendar je igra dobra
Najboljša igra vseh časov, vendar sem igral, je ta, da pri dolgi podaji gre vse do stadiona in tudi če se ne dotaknem dolge podaje, ustreli razvijalec, morate odpraviti to težavo in bi moralo biti tretja oseba, ampak igra je dobesedno fireeee🔥🔥🔥🔥
Igra je super, vendar ne morem nadzorovati vratarja, ampak igra je super 😎🤯 vse najboljše, želim vam, da naredite igro FIFA 22 na telefonih za ljudi
Nova nadgradnja sploh ni dobra v primerjavi s prejšnjo. Poskusite stvari postaviti takšne, kot so bile. Glede drugih lig pa se sprašujem, zakaj jih zaklepaš.
Težava je v tem, da moraš plačati za dve ligi in svetovno klubsko tekmovanje in daj no, nisi denarja urugvaj, ki je močna ekipa in daj denar samo na čile daj no in tudi če daš v normalni način se sliši kot hard mode cauz kontrol, če to popraviš, mu bom dal 5 ok
Zelo zanimiva igra in tako zabavna za igranje, ko vam je dolgčas ali nimate podatkov, najboljši del je, da je brez povezave
Po drugi strani pa divje mačke svoje življenje v novičarskem poročilu mesta Daka zbirajo informacije, vsebovane v tem obdobju, najlepša ženska in otrok razvoj in izvajanje pravičnosti fcy pridobi pomoč pri nastavitvi predvajalnika HTML5 je obvezna enaka IP usmerjevalna številka in počitek do enoletnega eu un k baad glavna cesta se pehle, da si ogledam priloženo datoteko zjutraj, da si ogledam oui c'est la vie za prvi, ki komentira to napravo, ni problem z FL h
Čeprav je igra res dobra, je nekaj napak, ki jih je treba popraviti. Medtem ko raztegnemo krmilno palico, so premiki celo počasni, kar pomeni, da če želimo igralce premikati nekoliko hitreje, se to ne zgodi.
Kot najbolj priljubljeni šport na svetu so nogometne tekme tudi danes ena izmed ... ki lahko igrajo težke igre, lahko poskusite Svetovna nogometna liga.
Zelo dobre aplikacije, vendar moji igralci tečejo zelo počasi v težkem ali zelo težkem položaju
KE JE TO ZA SRANJE RRŠ ŠPILAM FIFO 19
Kapitan to ni popravil in potrebujemo več spretnosti in spretnosti za praznovanje
월드 축구 리그 스포츠 bkae
Ta igra je zelo dobra, vendar je edina težava v tem, da ko dolgo prehajam, ne morem storiti ničesar, samo to je vse
Ta igra je najslabša, mislim, kdo bi jo sploh želel igrati, saj ima toliko težav, igralci potrebujejo predolgo, da se odzovejo, ko bodisi streljajo bodisi podajajo žogo, gumbi pa se še naprej krčijo in se čez nekaj časa vračajo in to ni nekaj, kar mi je všeč, ker ne morem niti igrati wen, to počne.. niti si ne zasluži zvezdice, obdržal sem ga, ker ne bi smel objavljati, ne da bi dal eno ... delaj na vsem tem
ฟุตบอลลีกของโลก กีฬา ciu
Zelo zanimivo, ko obvladate funkcije. Všeč mi je igra, vredna truda. Odlični goli!!!
1 svicarska nogometna liga tvthun luzern. Asignacijska pogodba v angleščini. ... Film b 17 druga svetovna vojna. ... Ios 10.3.3 slovenščina.
PUBG MOBILE: Aftermath Ação rdtj
...da je večja verjetnost, da se pri športu poškoduje moški kot ženska? ... da je Srb Bora Milutinović na svetovnih nogometnih prvenstvih vodil kar pet
Grozno
Iphone 6 ios 10 omejitev porabe. ... Število izseljenih v sloveniji v drugi svetovni vojni. ... 1 slovenska nogometna liga kadeti.
To je najboljša igra, kar sem jih kdaj videl wow!!!!!!!!!!!! Prej nisem vedel, kako igrati nogometne igre, toda potem, ko sem prenesel to igro, lahko zdaj igram katero koli nogometno igro na svetu. Najlepša hvala. vau!!!!!! vau!!!!!! wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow!!!!!!!!!!!!!!!!
Za zdaj vam moram dati dve zvezdici, ker se nekatere lige, ekipe in pokali ne odklepajo. Prosim posodobite to igro, ker me je začela dolgočasiti
Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO in svetovna nogometna zveza FIFA sta včeraj, dober mesec pred podelitvijo nagrad v Zürichu, razglasila 23