Post by singsounlighsetzto on Feb 18, 2022 8:50:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bloons TD Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bloons TD Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Bloons TD Battles 2022 version ▞▞▞
Obožavam ovu igru koju igram već 3 godine! Ali naletio sam na hakere i upravo sam hakerima dao 30.000 madalijana i ako ne vratim svoje madale, mogao bih napustiti igru.
B E S T G A M E SVIH VREMENA ČOVJEK I ŽENA I DIJETE STVAR
Igra je pokvarena i uvijek je zaglavila na učitavanju "napuhavanje balona" Pokušao sam sve metode, izbrisao sam podatke, deinstalirao igru, ponovno pokrenuo telefon, promijenio račune i dalje ništa, i dalje je zaglavio na "napuhavanje balona" kada pokušam ići na podudarati
Tako loša igra koju sam potrošio oko 100 dolara i nakon kupnje aplikacija se zatvorila i rekla je da se kupnja nije dogodila
Ažuriranje sabotažne snage jednostavno je užasno. To je stvarno nepravedno pogotovo prema novim igračima, a iskusni igrač može lako pobijediti. S novim sabotažnim ovlastima, iskusni igrači mogu jednostavno pobijediti bez ikakvog truda, nemate gotovo nikakve šanse osim ako nemate dobre sabotažne moći. Ovlasti sabotaže ne bi trebale biti u igri!
Bloons TD Battles સ્ટ્રેટેજી ekx
Zabavna igra, ali moj račun je nasumično dobio beskonačno sve i stvarno uništava zabavu. Išla sam na podršku, ali oni prestaju odgovarati ili uopće ne odgovaraju
volim ovu igru
Super je igrica
Najbolja igra za više igrača
Uklonite otmicu s karata, previše je slomljena.
smece
Omg
Nekada je bila dobra igra, ali neke od ovlasti (kao što je tower disable) donekle su isplatile pobjedu. Potrebno je neko vrijeme da dobijem dovoljno bodova za dobre moći, a oni su prilično neuravnoteženi. Platio sam punu verziju, i ne želim ulagati više novca u igru samo da bi bila poštena za mene/bila jeftina za pobjedu
Vi hejteri ste glupi uopce nema reklama a igra je odlicna samo vam je svima dosadno pa serete po super igrici. Ako imate neke probleme ne istresajte bijes na neduznoj igri. Il to drzite za sebe il se istresite negdje vani il negdje drugdje! 😠
Bloons TD Battles Estrategia tcl
Sranje me čak i ne dopušta da igram jedva bih dao recenziju s 0 zvjezdica, ali aplikacija mi to neće dopustiti
Igra je super jer sam se dosta igrao. Nekoliko godina, kad god se prijavim, piše dohvaćam podatke s ploče lidera i ne dopušta mi da igram. Riješite ovaj problem jer uništava odličnu igru.
Fora igra
Ok
Toliko loše da možete odabrati samo 4 tornja u isto vrijeme što vam smeta jer je tako teško. Mrzim ovu igru ninja kiwi, popravi ovo, plz, a također nema šale 33 buga za postavljanje tornja pa popravi i to i dodaj još tornjeva i zabava za sada, to je vrlo loša igra, uopće nije zabavna. Ne može se igrati kao singleplayer za osvajanje medalja i borbenih bodova i jednostavno ne tako da popravi sve ovo i dobije više preuzimanja da popravi još grešaka samo pune mljevenja i nije zabavno.
U redu
Imajte punu 4G vezu, a ipak piše da gubim vezu i kažnjava me prisiljavanjem da izgubim.
Zarazna kao pakao, ali gubi vezu kao i svaka druga igra i ne povezuje se ponovno. Doslovno mogu hodati PRAVO do svog usmjerivača, imati savršenu vezu i još uvijek piše "pokušaj ponovnog povezivanja" dok tajmer ne istekne. Ovo je strašno neugodno, molimo popravite i dat ću 5 zvjezdica, stvarno mi se sviđa igra, ali ovo oduzima svu zabavu.
DOLAZI VELKI PRO (pro je moj brat ;_;)
Igra je super! Sviđaju mi se nadogradnje. ali ponekad je to samo bijeli ekran i nikad se ne učita (molim popravite ovo), a ja to mrzim! I još je lošije kad resetuje moje nadogradnje. (Mislim da se moram prijaviti, ali učitavanje je i dalje problem) I dalje ću igrati ovu igru čak i ako moram početi od nule.
Cijela ova aplikacija je glupa, stalno mi je uzimala medaljone ok bilo je samo 200. ALI ONDA JA UĐEM U NAJVIŠU ARENU I NEMA UZIMATI 10K MEDALJONA TREBALO JE 20K MEDALJONA. Ne preporučam ovu igru, vi mrzite igre koje su bile vani godinama i još uvijek imaju najgluplju grešku.
Gooooood
Razlog zašto su 2 zvjezdice samo zbog mrežne veze, čak je i mreža u redu, još uvijek me odvaja, ne znam zašto pa biste trebali potpuno dodati mrežnu optimizaciju za igru za bolju mrežnu vezu
Powers je uništio igru. Nemojte se truditi igrati osim ako ne želite igre od 3 minute i igra završava zbog nezaustavljivih kombinacija snage.
Što se bloons igrica tiče, ova je užasna i pristrana. Mape koje sam dobio tijekom svog kratkog iskustva koje sam tek počeo bile su strašne, uparile su se s igračima s tornjevima i nadogradnjama kojima nisam imao pristup, što me je natjeralo da izgubim jer nisam mogao napraviti učinkovitu obranu s TRI tornja koja mi je dopušteno imati. Ova igra je sranje, umjesto toga igrajte bloons monkey city.
Dobra igra, ali mrzim kad želim malo slobodne energije i kaže da nema dostupnih videozapisa pa popravi to
Football Strike: Online Soccer Sport kecr
Samo retardirana crna boja milim ono imaju super igre a nezele ih popravit koja posrana govna
Samo ne tako zabavno jer nitko više ne igra kasno. Vratio sam se u igru i ljudi zapravo pokušavaju pobijediti, a ne samo se zabavljati.
Koja je ovo kita
Aplikacija nije optimizirana za Android tablete, što je jednostavno jadno. Na mom Galaxy Tab S4, kontrole su iste kao na mom telefonu: bloons i tornjevi su skriveni iza gumba. Čak je i manji iPad mini na kojem sam igrao imao pravilan izgled tableta. Podrška je rekla nešto o HUD-u koji se određuje veličinom zaslona i omjerom stranica. Međutim, nema razloga da kontrole ne stane na TEN INCH TABLETA.
Dobra igra, ali kad god pokušam nadograditi svoje moći, piše ""izvini, ova značajka trenutno nije dostupna". Pokušavam skoro tjedan dana i stalno govori da
Igra je super
Bila je to dobra igra prije dosadnih reklama
Bloons TD Battles 전략 ykfr
Volim igru, ali mrzim kako osoba koju igraš šalje sve balone znam i ja mogu, ali zašto se nitko ne može samo boriti Mislim da je slanje balona varanje
2%5 prvi od izazovnih bitaka su LUDI kako očekuješ da ću ići u 24. rundu s farmom banana (bez upotrebe), puškom topnikom (što je također loše) i tornjem od bombe, kako očekuješ da ću pobijediti TAKO? Sama igra (ne uključujući bitku s izazovom) je prilično zabavna, ali kako brzo (i jednostavno) doći do medalje.
Nije loše
Volio sam ga kad sam ga imao, ali glupo ažuriranje se neće instalirati
Super igra
Ovo je tako nepravedno! Upravo sam htio pobijediti u igri. Imao sam 3 boga sunca u krugu 30 i 3 BIA također. Moj protivnik je imao samo bloon liq i neke trash stvari. Čim je zamalo izgubio, BAM! izgubljena veza. Kako mi se gubi veza kada je moj internet bio sasvim u redu i sve je išlo u redu. Provjerio sam otvaranje čak i visokokvalitetnih igara i savršeno su radile s mojim internetom, a pin je bio samo 60. Moj internet može podnijeti mnoge visokokvalitetne igre, a ne monke. U pravu si
Sjajna igra, zajednica je super, kao i ideja. Ali impliminacija nije najbolja zbog načina na koji se igra, na primjer ima mnogo samo malih stvari npr. Privatne utakmice mogu se prilagoditi samo ako imate pristup klubu. Zbog ovakvih stvari uzimam dvije zvjezdice, ali osim što je to odlična igra
Tijekom godina uništili ste reputaciju igre, bili ste zauzeti pravljenjem sve više i više btd igara, a ne usredotočujući se na poboljšanje igara koje ste već stvorili. Savršen primjer je ova igra btd battles, nastavio sam igrati tipičnu igru s 5 medalja i upario sam se s tipom koji ima pola milijuna medalja i vrlo visok rang. Iskreno, niste ni poboljšali sustav uparivanja tijekom svih ovih godina... prihvatljivo
Volio sam ovu igru, ali sada ne mogu ni igrati, zapeo sam na stvari visi okolo. Čovječe samo želim igrati
Dobra je na kompu ali je na mobu nemogu instalirat pa je onak
Glupo mi je nekad
Server je sranje
Bloons TD Battles কৌশল uvss